Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Goodiebox No 3 - Recharge {Lord & Berry, Zarkoperfume, Hairlust, Benefit Cosmetics, Seacret}

Breathe in ... Kan du känna det? Vi kör på non-stop online och strävar efter att vara ständigt tillgängliga. Vi scrollar igenom sociala mediekanaler mer än 17 gånger på en dag, medans vi försöker se efter jobb, komma i toppform på löpbandet, vara en omtänksam vän, en kärleksfull flickvän och en kick-ass-mamma. Breathe out! 


Denna månad utmanar Goodiebox dig att sänka tempot och dyka in i begreppet slow living, checka ut från det dagliga slitet och påminna dig om de enkla och väsentliga sakerna i livet som ger dig tydligare fokus och förnyad energi (läs: mer me-time!) Sätt på din absoluta favoritlåt eller lyssna på en avkopplande podcast, medan din inre guru kommer i total zen med produkter som hjälper dig att balansera och stimulera dina sinnen. Skäm bort dig själv med näringsrika vitaminer och känn doften av en sommarfräsch parfym med toner av rosa champagne. Låter ganska avkopplande, eller hur?

Denna söta, rosa box bjuder på 2 full size och 3 mini produkter. Värde 910 kr. Varsågod, ta en titt!

1. LORD&BERRY - Made To Measure Lip Color

Rek. pris 190 kr


En smickrande läppfärg piggar upp vilken dag som helst!
Denna läppenna från Lord&Berry kommer i en fantastisk mauve-nyans som får våra beauty-hjärtan att slå lite snabbare. Dutta lite färg i mitten av läppen och sudda ut för en subtil look, eller fyll i läpparna helt för mera drama.


2. ZARKOPERFUME - Pink Molécule 090•09

Rek. pris 1100 kr för 100 ml

Inhale, spray, exhale.
Ge dina sinnen en uppfräschning med denna härliga doft av nordiska element. Varma vårvindar, varvas med mörkt skogsträ och rosa bubbel! Zarkoperfume Pink Molécule anpassar sig dessutom efter din hud och ger dig en doft lika unik som du!

3. HAIRLUST - Hair Growth Formula Gummies

Rek. pris 319 kr för 90 stk.

Ge håret en boost inifrån!
Efter sol och salta bad kan barret behöva en rejäl vitamindos. Dessa yummy gummies från HairLust innehåller alla vitaminer ditt hår behöver och ger det chansen att återhämta sig växa sig hälsosamt. Det har dessutom aldrig varit så gott att ta sina vitaminer förut!


4. BENEFIT COSMETICS - The POREfessional

Rek. pris 435 kr för 22 ml

Återhämtning i all ära - men ibland är det faktiskt en quick-fix som behövs! Ge synliga porer en match de sent kommer glömma med Benefits ikoniska primer. Huden blir omedelbart jämnare, och len som en persika. Använd för sig själv eller som bas innan makeup. Berikad med vitamin E, skyddar den dessutom huden från fria radikaler.

5. SEACRET - Makeup Remover Wipes

Rek.pris 263 kr

Finns det något mer återhämtande än havet?
Dessa lyxiga makeup remover wipes från Seacret ger huden en dos av havets fantastiska, närande egenskaper. De är berikade med mineraler från döda havet som skonsamt tar bort makeupen och återfuktar hyn. Blunda, ta ett djupt andetag och torka bort både smink och bekymmer.
Det var allt i Goodiebox no.3 - "Recharge"

Du kan kika in på den här länken (klick) för att läsa mer om Goodiebox och signa upp för en prenumeration. Ingen bindningstid - du kan avsluta din prenumeration när du vill. Man betalar 199 kr per månad och varje månad får man en box med produkter till ett värde av minst 750 kr. Om du beställer via min länk får du 50% rabatt på din första box! Testa själv!   With ❤  From