Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Goodiebox No 2 - Wear Your Pride {Mesauda Milano, Niré Beauty, INC.redible, Clinique, LARITZY Cosmetics}

Kommer du på dig själv med att alltid ha samma färger på kläder, gå med samma makeup, frisyr och alltid ta samma väg till och från jobbet? Eller vågar du ta en annan rutt och prova något nytt? Bara någon gång då och då? 

I denna Goodiebox finns 4 fullsize produkter - värde 910 kr!

1. MESAUDA - Gardenia Icona Lipstick

Rek. pris 99 kr


Oavsett om du vill förstärka din stil, visa din personlighet eller hinta om ditt humör så kan detta härligt glansiga läppstift hjälpa till. Med sin krämiga formula håller det läpparna mjuka och återfuktade samtidigt som färgen får dig att känna dig proud as hell!2. NIRÉ - Domed Blending Brush

Rek. pris 138 kr


Med Domed Blending Brush kan du applicera alla typer av ögonskuggor i ett enkelt svep. Oavsett om du använder borsten för att applicera en intensiv färg eller för en diskret touch-up, glimmar den med stolthet och praktiska egenskaper - redo att skapa magi på dina ögonlock.


3. INC.REDIBLE - Chase Your Rainbow Sheet Mask

Rek. pris 53 kr


Somewhere over the rainbow finns inte bara en kruka med guld. Det finns också utsökt hudvård som till och med matchar den nya Goodiebox! Medan du njuter av din me-time som det passar dig bäst, vårdar masken ditt ansikte med hyaluronsyra, som ger en härlig dos fukt - och resultatet? Ett strålande glow på bara 15 minuter!4. CLINIQUE - Moisture Surge 72-Hour & All About Eyes

Rek. pris 195 kr för 30 ml
Rek. pris 370 kr för 15 ml

Oavsett om du dansar fram på Pride-paraden eller sitter hemma och “wear your pride” framför TV:n, så finns det en sak din hud aldrig kan få för mycket av: FUKT.
Ansiktskrämen, inte bara tillför fukt till din hud, utan hjälper också den att hålla kvar fukten i 72 timmar. Ögonkrämen hjälper till att minska svullnad och mörka ringar och håller huden runt ögonen mjuk och smidig. Återfuktad är bara förnamnet.5. LARITZY COSMETICS - Athena Eyeshadow Collection

Rek. pris 453 kr


9 is the magic number! Åtminstone, om du frågar Laritzy. Med varumärkets vackra Athena Eyeshadow Collection kan du hitta din inre Athena och skapa en blick inspirerad av självaste krigets, hantverkets och konstens gudinna. Gå all in på pride med en krigsmålning i supervackra pigmenterade färger eller skapa en mer subtil look med de varma matta färgerna. Det finns en mängd sätt att använda paletten - du väljer!


Jag är väldigt nöjd med juli-boxen. Du kan kika in på den här länken (klick) för att läsa mer om Goodiebox och signa upp för en prenumeration. Ingen bindningstid - du kan avsluta din prenumeration när du vill. Man betalar 199 kr per månad och varje månad får man en box med produkter till ett värde av minst 750 krOm du beställer via min länk får du 50% rabatt på din första box! Testa själv!

   With ❤  From