Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Goodiebox no.1 - "The First Bloom"

Goodiebox har äntligen slagit rot i Sverige och jag är så glad att jag är en av de första i Sverige som fick testa Goodiebox. Vill du veta vad som fanns i "The First Bloom" boxen? 5 fullsize produkter - värde 779 kr! Vilka? Varsågod och ta en titt.

1. RITUALS - The Ritual of Karma Foot Balm

Rek. pris 120kr , 75 ml


Om det är några som förtjänar lite extra kärlek så är det dina fötter! Denna fotkräm från Rituals skämmer bort och svalkar trötta fötter med hjälp av mjukgörande sheasmör och uppfriskande kinesisk mynta. Dina fötter kommer tacka dig och ställa upp när du behöver springa till bussen eller hoppa för att nå kakorna högst upp i skåpet.


Enligt mig

En av de bästa fottkrämer jag någonsin använt. Gör mina fötter mjuka och luktar otroligt gott!
What goes around, comes around
så ta god hand om dig själv!

2. ILSE JACOBSEN - Seaweed Face Cream SPF 15

Rek. pris 200 kr, 50 ml


Salty hair, sandy toes… Don’t forget sunscreen on the face and nose!

Danmarks favorit Ilse Jacobsen har skapat denna lätta, fuktgivande solkräm med spf 15 som snabbt sjunker in i huden utan att kännas fet. The star of the show i denna produkt är tångextrakt! Denna super-ingrediens är rik på mineraler, proteiner och antioxidanter som har mjukgörande och åldersförebyggande egenskaper. Så att du kan sola säkert och boosta hyn på samma gång!

Enligt mig

Älskar produkten! Använder den oavsett om det är soligt eller ej. 3. NAILS INC. - Anti Social Climber Nail Polish

Rek. pris 189 kr, 14ml


Detta lack går i en mjuk rosa ton som passar perfekt till alla tillfällen! Det är inte bara snyggt, utan också närande och reparerande så att dina naglar kan växa sig hälsosamma while looking fine as hell.


Enligt mig

Eftersom jag har gelénaglar så min dotter fick detta. Hon är nöjd både med färg & konsistens.


4. IVY AIA - Cleansing Mousse

Rek. pris 70 kr, 150mlHello there, fresh face!
Den passar alla hudtyper, även den mest känsliga! Berikad med niacinamide som verkar antiinflammatoriskt, lugnar rodnad och akne, samt förhindrar pigmentförändringar. Massera in i ansiktet med cirkulära rörelser och skölj av med ljummet vatten.

Enligt mig

Inget gör mig mer redo för dagen än en uppfriskande tvätt med denna milda rengöringsmousse. En otrolig känsla! Produkten är 100% vegan samt innehåller vitamin B3.
5. LAVINDE - Volume and Curl Beyond Mascara

Rek. pris 249 kr, 7,2ml


Sa någon dröm-fransar? Denna mascara från danska märket Lavinde har vunnit pris i Danish Beauty Award 2018, samt fått alla danska beauty-hjärtan att bulta lite extra - vi förstår varför! Den är berikad med biotinoyl- komplex som vårdar och stimulerar tillväxten, samtidigt som borsten fångar och böjer varje liten frans, ger intensiv färg och skapar VAVA-VOLYM!

Enligt mig

Världens bästa mascara och min favvo produkt i denna boxen! Äntligen ser jag att jag har fransar! Jag är jättenöjd! Rekommenderar varmt! Om du har korta, "osynliga" fransar så kommer du bli förvånad över hur fina och långa de kan bli egentligen.


Det var allt i Goodiebox no.1 -  "The First Bloom".
Du kan kika in på den här länken (klick) för att läsa mer om Goodiebox och signa upp för en prenumeration. Man betalar 199 kr per månad, och får en box med produkter till ett värde av minst 750 kr.Jag är jättenöjd med boxen och kommer att fortsätta min prenumeration! Vad tycker du om Goodieboxen?