måndag, juli 15, 2019

3 saker du enkelt kan åtgärda

Vissa saker i livet dras vi bara med på grund av ren lathet, känns det som. Vi orkar inte riktigt ta tag i saker och ting, förändringar tar tid och pengar medan att göra ingenting går snabbt och är gratis. Men jag tror att många skulle vara lyckligare om vi tillät oss att tänka på oss själva lite mer och förändra det vi vill! Därför bjuder jag på 3 saker som enkelt kan åtgärdas, men få tar sig tiden (eller den ekonomiska friheten) att genomföra.

Slipp glasögon för alltidLåt glasögonen vara en rolig accessoar, inte ett nödvändigt ont för att kunna läsa en bra bok eller se skyltarna på vägarna. Ögonlaser är en av de säkraste operationerna man kan göra och det krävs knappt någon återhämtningstid. Om du har “rätt” typ av synfel kan en laseroperation ge dig nästan perfekt syn! Det finns kliniker över hela landet, du kan vända dig till en privatklinik och behöver inte stå i kö eller kämpa med allmänna sjukvården.
Lirema öppnade en ögonklinik i Stockholm 2015 och öppnade en till i Malmö 2018!Slipp gula tänderMissfärgade tänder är oundvikligt, ingen av oss har perfekta tänder. Tänderna blir främst gula av koffein, läsk, snus och cigaretter men även dålig tandhygien och vanliga råvaror i hemmet. Jag vet inte hur många olika tandkrämsmärken jag har testat som utlovat vita och skinande tänder, men ingen fungerar som utlovat. Det snabbaste sättet som ger bäst resultat är att bleka tänderna hos en tandläkare. Det kostar så klart mer än att beställa hem ett kit för några hundringar. Tandläkaren har rätt redskap och erfarenhet för att ge dig rätt resultat. Och i slutändan vill du visa ett äkta leende i spegeln, eller hur?Slipp håriga ben för alltidVi rakar oss, vi använder hett vax och sliter ut hårstråna och vi plågar oss med epilatorn som rycker hårstråna likt ett dussin pincetter. En del kvinnor väljer helt enkelt att låta håret på benen och i ansiktet växa fritt, medan andra trivs bättre med hårfria ben. Du ska alltid välja det alternativ som du är bekväm med, det finns inget rätt eller fel när det kommer till din egen självkänsla. Men gillar du det hårfria alternativet ska du kasta rakhyveln och vaxet, gör laserbehandlingar istället. Lasern dödar hårsäckarna så att inget hår kan växa upp på nytt.
Det krävs dock längsta investeringen på den här listan. Estetic nämner att man måste göra en laserbehandling under flera växtcykler för att döda alla hårstrån och det kräver upp till 10 behandlingar under några veckor.

Tänk på saken!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar