Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

En sån vecka

Veckan som gått har inte varit så speciell händelserik. 
Visa dagar händer inget särskilt och visa andra önskar jag att jag inte gått ur sängen. 

En kort sammanfattning av veckan:
 • Äntligen kom solarium till Studion ;)
 • Många kunder, mycket jobb, gåbandet gick sönder, reservdelar är på väg - fastnade i Danmark... typiskt!
 • På alla ❤ dag fick jag fina blommor både hemma och i Studion och jag överraskade min älskling med en bok om oss. Boken har 85 sidor. Det var roligt att läsa den tillsammans. På LoveBook.com kan du göra din egen bok och överraska din älskling. Det passar både som födelsedagspresent eller årsdagspresent :)
 • Vi lämnade min älskade mamma på flygplatsen. Hon har varit hos oss i två veckor. Det var definitivt för kort!!!

Hoppas du får en underbar vecka ❤