måndag, februari 18, 2019

En sån vecka

Veckan som gått har inte varit så speciell händelserik. 
Visa dagar händer inget särskilt och visa andra önskar jag att jag inte gått ur sängen. 

En kort sammanfattning av veckan:
  • Äntligen kom solarium till Studion ;)
  • Många kunder, mycket jobb, gåbandet gick sönder, reservdelar är på väg - fastnade i Danmark... typiskt!
  • På alla ❤ dag fick jag fina blommor både hemma och i Studion och jag överraskade min älskling med en bok om oss. Boken har 85 sidor. Det var roligt att läsa den tillsammans. På LoveBook.com kan du göra din egen bok och överraska din älskling. Det passar både som födelsedagspresent eller årsdagspresent :)
  • Vi lämnade min älskade mamma på flygplatsen. Hon har varit hos oss i två veckor. Det var definitivt för kort!!!

Hoppas du får en underbar vecka ❤Inga kommentarer:

Skicka en kommentar