måndag, oktober 29, 2018

Be Well Studio är öppet!

I lördags hade vi invigning av Be Well Studio, äntligen!!!

Gäster, vänner, presenter & blommor. Det var en riktig underbar kväll. Men också enorm stressig! Min emotionella sida klarade knappt dagen haha. Jag tackade min sambo, mina alla vänner och alla de som kom på invigningen  med tårar i ögonen. Så glad, tacksam, lycklig jag blev!

Hursomhels, det var en underbar kväll och jag är otroligt glad och stolt att studion är redan öppet.
Första kunder kommer snart, min dagens träning är avklarad, några vänner kom förbi.
Fantastiskt början på veckan helt enkelt.

Du då? Hur mår du? Hur är det med Active Burn - träningsprogram som du fick av mig? Tränar du fortfarande eller gav du upp? ;)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ