tisdag, september 25, 2018

Idén föddes ur ett eget behov

Hejsan!
Hur är det med dig? 

Här har det varit full fart framåt för mitt "hemliga" tredje projekt och nu äntligen är det dags att berätta mer!

För typ ett år sedan fick jag idé för mitt nya projekt men eftersom min hjärna hela tiden hittar på nya och nya idéer så visste jag inte att hela projektet kommer att utvecklas till en större framtidsvision! 

Ska inte gå på detaljer men under de sista 6 månader jobbade jag hårt och till toppen ledde tyvärr de högsta trapporna. 

Hursomhelst ...

Snart öppnar jag, här i Nynäshamn, första i Sverige studion som är utrustad med mest moderna och innovativa maskiner för snabb viktminskning, cellulitreducering och kroppsformning.

Du fick träningsprogram och diet till 25 dagar och hoppas att du använde det :)
 Men jag är medveten att för vissa människor diet fungerar inte, vissa är inte nöjda med sin kropp och vill inte träna på en stor gym där finns massa folk som "tittar", vissa vill gå ner i vikt och börjar träna men ser de ingen resultat efter några dagar så tappar de motivation, vissa helt enkelt kan/får inte träna på en vanlig gym och personlig tränare kostar kanske för mycket.
Olika människor har olika problem och jag förstår absolut alla de.

Själv har jag också mina problem. Jag tränade mycket och var nöjd med min kropp. Sen fick jag lumbago och ischias och kunde inte träna som tidigare, fick medicin som gjorde att jag gick upp 10 kg under bara 2 månader. För mig var det katastrof och även om jag slutade med medicinering så var det ganska svårt att gå ner till vikten jag hade innan.

Såå ... idén föddes ur ett eget behov.

Det finns många tjejer (inkl. mig) som vill tappa extra kg snabbt men samtidig hälsosamt.

Vad sägs om att förbränna 5000 kcal under en 30 min lätt träning, att tappa upp till 12 kg på bara 4 veckor, utan att behöva en speciell diet? Vad sägs om att kunna träna smärtfritt även om du har ryggbesvär?


I min studio erbjuder jag dig innovativ teknik inom friskvård. Nu kan du ta hand om din kropp, gå ner i vikt 5 gånger snabbare än på ett vanlig gym, forma din kropp som du själv vill. 

Allt i en mysig atmosfär så du kan kalla Be Well Studio för "din privata gym".

Som du redan vet så är jag en certifierad instruktör inom personlig träning, fitness, nutrition, KFT (Korrektiv Funktionell Träning), Pilates och Yoga och tar hand om dig varje gång du besöker studion (utan extra kostnader).

All personal i min studio står till ditt förfogande både med träning och kost.

Du kan kika in HÄR och läsa mer samt boka tid (tillgängliga tider från 29 oktober). 

Jag ska uppdatera dig ang öppningsevent. Hoppas du är med :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ