Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Ninebot Mini Pro by Segway

Idag testade jag en av världens coolaste grejer! Ninebot MiniPro by Segway!
Egentligen är det födelsedagspresent till Loppan som fyller år om några dagar men jag kunde inte låta bli. Jag ville testa den innan hon får den ... säkerhetskontroll typ hyhy... och efter en heldags körning kan jag säga att man blir lätt beroende!

Jag älskar den!!!
En riktigt cool grej ... och miljövänligt!
Hoppas Loppan kommer att bli glad. 

Om ni funderar på att köpa en Segway MiniPro så rekommenderar jag  Power.se 
De har lägsta priset på alla Segway.

Hursomhelst, hela dagen på segway var stimulerande för nästan alla muskler samt ökade min endorfinnivå.
Jag hade cool och det är mening!!!!