tisdag, juli 31, 2018

Jag klarade det!

Jag är klar med mina fyra utbildningar : 
- Personlig Tränare
- Kostrådgivare
Fitness Tränare
- Fysioterapeut 

Två sista avslutade jag förrförra vecka och väntar nu på certifikat samt började direkt Pilates och Yoga utbildning. Om jag orkar? Det hoppas jag!

Det är tufft med plugg samtidigt som jag jobbar med butiken och bloggar på sidan om, men det är ju värt det! Nu vill jag satsa mer på min träning och diet samt motivera så många tjejer och killar som möjligt till action! 

Ibland måste saker och ting få ta tid innan det faller på plats. 
Vissa saker går inte att stressa fram. Det är kanske därför det har tagit så lång tid för mig att hitta min nästa jobbutmaning.
Nu vet jag iaf vad jag vill jobba med framöver. 

Min sambo säger alltid att det är svårt att ”lära en gammal hund att sitta”. Detta stämmer säkert för hundar, men inte för människor!  Det är bara så att vi tenderar att hålla fast vid den livsstil vi alltid har haft. Vi tänker inte på att saker hade kunnat vara annorlunda.
Men det är aldrig för sent eller omöjligt att ändra saker i livet!

Ha en underbar dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ