fredag, juni 15, 2018

Hur skönt som helst


Igår var jag på besök hos min vän (och business partners till framtida uppdrag) Renata på Renata Beauty Salon
Jag har testat microdermabrasion och nu vet jag att detta är verkligen min typ av behandling.

Microdermabrasion är en skonsam metod för borttagning av det förtjockade hudlagret. Mjukt och skonsamt slipas detta lager mekaniskt genom att en tunn stråle varpå de döda hudcellerna avlägsnas. Huden blir sammetslen och får en fin lyster. Behandlingen minskar utslag, reparerar solskador samt stödjer kollagenproduktionen.

Efter microdermabrasion fick jag en välbehövlig (och dessutom skitkallt) återfuktande ansiktsmask, serum och massa andra väldoftande "geggamoja" på ansikte som gjorde att min hud är nu super len och fräsch! 
Handmassage, brynfärgning och plockning fick jag på köpet.

Alltså hur skönt som helst. Hon skämt bort mig totalt!!! 
Tack Reniutku, du är bäst!!! 


HÄR kan ni se vilka behandlingar hon erbjuder och även boka tid hos henne! ;)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ