Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Godmorgon!

Tänkte bara önska alla läsare en trevlig start på dagen! 
Det verkar bli en riktigt fin dag idag igen. Och dessutom är det FREDAG!!!! :)


Dricker min kaffe, skickar iväg alla paket till mina underbara kunder och sen ska jag bygga en hörnsoffa av lastpallar. Men först ska jag måla dem. Fyra st är redan målad, så det är "bara" 16 kvar haha ;)
Vad har ni för planer idag?