Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Mors Dag ❤ Brev till mina kära barn ❤
Hej mina käraste barn: Kinga, Victor, Roberto & Lilyan

Känn er fria att lägga era grejer var helst ni vill nu är det sommar! :) 
Halvdruckna smoothies i vardagsrummet? Inga problem. Jag tar hand om det. Strumpor i hallen. Jag tar det också. Disk i diskhon. Kör bara på. 
Lego? Överallt? Älskar det. Och ja, känn er fria att släpa runt era täcken i huset och lämna dem i samma ögonblick ni inte längre behöver dem. Jag kommer kärleksfullt att vika ihop dem och återlämna täckena till era rum.

Dörrar? Att stänga dem är valfritt. Jag är alldeles bakom er, så, allvarligt, oroa er inte över det. Jag älskar när getingarna kommer in och luftkonditioneringen åker ut. Varför ska vi vara isolerade i vårt klimatkontrollerade hus? Öppna dörrar är policyn som gäller i detta hus. Vi har oändligt med pengar.

Och det är helt okej att lämna era blöta badkläder och handdukar på vilka ytor som helst, från golvet till trappräcket. Jag älskar högar, men var kreativa! Och just det, att lägga dem på målade träytor är det bästa. Jag tar hand om dem så att inte sliter på träet. Ni är upptagna. Stopp. Återvänd till ert Netflix. Vänner blir inte sett på av sig självt.

Och låt mig veta när ni är hungriga. Känn er inte begränsade av normala mattider. Och snälla, koordinera inte mellan er. Köket är öppet dygnet runt och jag kommer gladeligen att slänga ihop vad helst ni vill ha, när helst ni vill ha det. Jag har en examen i att laga mat fort.

Och om ni gör något själva, lämna varenda grej precis där ni sist använde det. Även mjölk. Om det slutar illa… Jag åker ner till ICA och köper bara mer. Pengar? Snälla, jag jobbar bara lite mer. Och städningen tar jag hand om. Jag kommer att gå i era fotsteg och städa undan allting. Det är roligt för mig att fungera som en vikarie i er matlagningsvärld. Typ: "Wow, hur lyckades de få så mycket riven ost på bänken? Imponerande."

Och varje gång ni är törstiga… ta ett nytt glas. Vi har massor. Och jag älskar verkligen att fylla och tömma diskmaskinen. Och så vitt jag vet har vi oändligt med elektricitet och vatten. Världen ligger för våra fötter.

Och om något plötsligt dyker upp med era vänner – jag är på. Jag kör er dit eller hämtar er, eller äsch, både och. Jag menar, jag har ju både en bil och ett körkort som ligger och skräpar. Och snälla, ni behöver inte ge mig någon förvarning. Jag kan enkelt avbryta med vad jag nu har för mig, till och med att jobba, för att skjutsa er. Jag vet ju hur värdefull er tid är. Behöver ni pengar till bio? Inga problem.

Och till minstingen, när du känner för det, jag kör dig till poolen. Och innan vi åker kan du klaga och vrida på dig medan jag smörjer in dig med solskyddsfaktor. Håll inte igen, var bara dig själv. Uttryck hur du känner. Det är ju kallt, eller hur? Jag älskar utmaningen när du kryper undan centimeter för centimeter medan jag smörjer in dig. Bra stretching för mina armar och min rygg. Snällt av dig att tänka på mig.

Och en sak rörande simglasögon. Jag har koll. Bry dig inte om att hålla koll på dina. Min huvuduppgift i sommar är att veta var dina simglasögon är, hela tiden (på den vänstra sidan av bilen, fastkilade mellan sätena). På natten sover jag med dem under min kudde. Vi kan inte vara nog försiktiga. Hur ska du kunna simma utan dem?

Och så några grejer rörande hemfriden såhär i sista-minuten: Rulla med ögonen? Ja! Jag älskar den omedelbara feedbacken jag får på mina tankar och idéer. Hur kan jag annars avgöra om jag tillfredsställer era behov eller inte? Duscha? Valfritt. Ni vet vad som är bäst. Jag litar på er. Att bära solhatt? Inte en chans. Ju mer sol desto bättre. Sysslor? Säg bara till mig när ni har tid. Ogräset och oredan kommer inte att gå någonstans.

Och en sista grej… Snälla, bär alltid era hörlurar så att ni inte kan höra mig när jag pratar med er. Kommunikation är så överskattat. En sak ni inte visste om mig? Jag älskar att skrika så lungorna nästan spricker tre eller fyra gånger utan att få något svar. Det är väldigt befriande.

Kalla mig galen, men om ni följer alla dessa instruktioner tror jag att sommaren kommer att bli kanon för oss alla.

Men om ni inte förstår sarkasm kommer ni inte att klara er till juli. Det är ert val…

Oavsett...

Jag älskar er alla :* ❤❤❤❤
(Källa: M.Blazoned, Eftersom det passar såååå perfekt hos mig så jag kunde inte låta bli)