onsdag, mars 28, 2018

Han sa ja!


Hejsan finisar :)
Hoppas ni sovit gott! Detta som hände igår tog all min energi så jag har sovit som en bebis!

Minns ni när jag funderade i den här inlägget :  ”Ingen äger makten att fria!”  , om jag ska fria till min sambo och vad han kommer att säga? 
Igår gjorde jag det och han sa .... JAAA!! :)

Jag borde faktiskt heta Agnes Spontan för att det jag gjorde igår var helt galet, oplanerat och mest spontant man kan göra! Haha.

I förrgår när han kom från jobbet så sa han, från ingenstans, att det är dags för mig att byta efternamn och han vill att vi har gemensamt namn. Sen började vi prata om hur det är med namn när man gifter sig i Polen och Uruguay. 
Jag visste inte om det räknas som frieri eller inte. Så en tanke slog mig då : jag får väl ta saken i egna händer, nu eller aldrig!

Jag funderade flera gånger på hur det blir, hur jag vill göra det och att det blir så romantisk som möjligt men är man spontan då är man! 

Det var en riktig kaos igår men klarade mig perfekt innan han kom från jobbet. Loppan hjälpte mig med allt och hon var jätte taggad hahah. 

Min älskade sambon (eller snarare fästman) var positiv förvånad och glad! 
Han frågade Loppan då:  - vad säger man nu? 
Loppan :  - Jaaa
Han:  - Självklart att jag vill, JAAA!!!

Nu måste vi bara bestämma datum, köpa ringar och fundera på om vi vill ha fest med familjen och vänner eller om det blir bara middag med familjen :) 

ÅHH, JAG ÄR SÅÅÅÅ GLAD !!!!

❤❤❤


Då så, tjejer! Ingen äger makten att fria och ibland måste vi ta initiativet istället för att vänta! 
Att killen inte friar behöver inte betyda att han inte vill göra det utan att han kanske är lite rädd för att misslyckas. 
Älskar ni varandra, vill ni leva livet ihop men han inte friar? Ingen fara för att du kan göra det själv istället för att vänta! 
Lycka till!

2 kommentarer:

 1. Jag friade också till min kille förra året ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är stolt över dig!!! Modiga tjejer är såå coola! ;)
   Hoppas han svarade ja!?
   Berätta gärna hur det gick, jag är så nyfiken!!!
   Kanske din och min "story" hjälper andra tjejer att ta frieri i egna händer :D

   Radera