torsdag, mars 15, 2018

Garnier Olia

- I samarbete med Garnier & Buzzador -

Hej Finisar!!!! 

Häromdagen fick jag ett paket från Buzzador med Garnier Olia hårfärg med nyansen brown 4.0
Gud! Vilken timing!!! 
Det var faktiskt dags att färga håret!

Garnier säger om produkten:
Garnier Olia är den första permanenta hårfärgen från Garnier som verkar med kraften från olja. Den innehåller 60% olja i färgcremen, bland annat blomsteroljor. Garnier Olia ger maximal färgprestanda, upp till 100% grå täckning och förbättrar synligt din hårkvalitet. Olia innehåller ingen ammoniak för en behaglig doft.


Jag tycker:
Efter en massa olika (konstiga, dagliga, farliga osv...) hårbehandlingar är mitt hår rena katastrofen så när jag var tvungen att klippa håret ganska kort (för två år sedan....mins ni?) började jag bry mig lite mer om mitt hår.

Garnier Olja är en permanent färg och egentligen så använder jag inte längre permanenta färger men..... blomsteroljor och ingen ammoniak övertalade mig.
Dessutom Garnier Olja har ganska lyxiga både förpackning och innehållet haha!
Produkten doftar gott och är väldigt lätt att applicera. 

Vi får se hur lång tid färgen "håller" men för tillfället är jag supernöjd med resultatet ... även om det blivit en liten miss vid utskicket av färgen så jag mottagit nyansen brown 4.0 istället för brown 5.0

Igår fick jag meddelande från Garnier och Buzzador att rätt färg är redan på väg :)

Ha en fin dag hörni ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ