Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

WELLNESS BY ORIFLAME

- Inlägget innehåller annonslänkar -


VAD ÄR WELLNESS BY ORIFLAME-RUTINEN? 
Wellness by Oriflame rutinen är framtagen för att stödja ditt dagliga intag av protein, kostfiber och näringsämnen, så att du får i dig den näring du behöver – varje dag.


VAD ÄR ABC-KONCEPTET? 
ABC-konceptet består av tre byggstenar: ACTIVATE – BUILD – CUSTOMISE. Dessa byggstenar är utformade för att balansera dina näringsintag under hela livet. Alla Wellness by Oriflame-produkter är smidigt förpackade så att du enkelt kan ta dem, när som helst och var som helst. Allt du behöver göra är att skaffa vanan att ta dem. Varje byggsten i konceptet står för följande:

A = ACTIVATE (AKTIVERA)
Lägg grunden med vitaminer, mineraler och Omega3. Dessa tar du varje dag för att fylla näringsgapen i din dagliga kost.

B = BUILD (BYGG)
Förbättra ditt försvarssystem och bygg upp det med tiden, med fantastiska astaxanthin tillsammans med blåbär och protein. Antioxidanter är ditt aktiva försvar mot miljöföroreningar och hjälper din kropp att klara av din hektiska livsstil och andra utmaningar. Proteiner hjälper din kropp att bygga nya celler. 
Du hittar dessa här:  Wellness Shakes.

C = CUSTOMISE (SKRÄDDARSY)
Vi har alla individuella behov beroende på vår ålder, livsstil och allmänt välbefinnande. Därför kan du fylla på med extra näring för att känna dig och se ut som ditt bästa jag. Detta innefattar Wellness soppor.

VARFÖR WELLNESS BY ORIFLAME-RUTINEN? 
Oriflame fångar kärnan av Sverige i vår inställning till Wellness. Vår svenska känsla, som handlar om sambandet med naturen och en hälsosam balanserad livsstil, driver vår strävan att utvinna näringsämnen på ett naturligt sätt.

SHOPPA PRODUKTERNA:

      HÄR           HÄR