Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Fredag Morgon

Gårdagen gick inte bra alls. Möte med försäkringskassan, funderingar över hur det blir efter Rehab etc.... Alltså ganska stressande dag vilken resulterade i att stressen ökade smärtan. Så natten har varit hemsk! 

Idag orkar jag inte åka till Rehab ... stannar hemma men hoppas att lätt träning, kort promenad, självreglering och ... nya naglar kommer att kompensera det.


Ha en fin fredag ❤