Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Dags för nya naglar!


Godmorgon på er! 
Igår var det dags igen för nya naglar. 
Magda, yhhh.... hon överraskar mig varje gång!!! Hon är världens duktigaste och roligaste jag vet! Hon är den bästa medicinen för dåliga dagar hahah. Hos henne får man inte bara finaste naglar men också någonting "extra på köpet" ... nämligen magen gör ALLTID ont av skratt hahahaha.

Idag är det lördag! Nu ska jag försöka jobba lite och sen ska vi ner på stan. Har tid på injektionsbehandling hos Beautyface.
Sen ska vi ta en promenad, kaffe och vi får se vad mer vi hittar på.
Vad ska ni göra idag?