lördag, september 30, 2017

Webbutiken fyller ett år!!!Hipp hipp hurra för min älskade LeBoutique.se som fyller ett år! 
Jag är så himla stolt över att jag driver just Le Boutique Sweden! 

Butiken är en frizon för alla frisinnade, modiga tjejer som tycker om att känna sig vackra och unika i kläder utöver det vanliga. Mina plagg passar alla som vill sticka ut och ta plats med gott självförtroende, oavsett om det är till vardags, till träningen eller till festen. Målet för att starta Le Boutique Sweden var att alla tjejer ska känna sig sexiga, få ökat självförtroende, våga klä sig exakt som just de vill. Det är SUPERKUL att se att det finns många tjejer som vågar! Och varje dag nya underbara tjejer kikar in i butiken! Åh, vilken underbar känsla!!!

Jag driver butiken ensam så det är jag som är administratör, media- butik- och ekonomisansvarig, orderplockare, inköpare, kundtjänst, lagerarbetare,VD etc.... alltså All-In-One men jag ääälskar det! 

Jag har inte blivit rik under detta år men det har gått ganska bra även om nästan allt som kommit in har gått till nya inköp, fasta avgifter etc...men som sagt...jag har tålamod och älskar mitt jobb!

Från en beställning per vecka i början (september 2016) till flera VARJE DAG (just nu)! Massor av nöjda kunder - både återkommande och nya! Det betyder mycket för mig och gör mig otroligt glad! 

Har också skaffat appen för att kunderna skulle kunna shoppa favoritartiklar bekvämt med sina smartmobiler - överallt och när som helst. HÄR

Under det första året har jag haft samarbete med underbaraste bloggerskor, Instagrammare, Miss World Next Top Model 2017 och Miss Earth Sweden 2017 (butiken sponsrar hennes skor). 
Bra jobbat, tjejer! TACK för det! ❤

Har också haft stooor erfarenhet ang oseriösa bloggerskor men men...
Man lär sig hela livet ;)


TACK alla ni som handlat hos LeBoutique.se, som stöttat och hjälpt mig och min butik.
 
TACK till min sambo för hans tålamod.... när jag sitter vid datorn och jobbar på kvällar, nätter, helgerna... istället för att mysa men honom i soffan ...

Utan er hade mitt jobb varit meningslöst!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ