Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Ny design på bloggen!

Då blev det dags för en förändring på bloggen. Som ni säkert märker har den fått en ny design!
Kl 6 i morse öppnade jag bloggen och tänkte säga GOD MORGON samt uppdatera er lite men.... efter nästan två timmar funderingar kom jag på att bloggen behöver pimpas upp nu inför hösten. Så hela dagen satt jag här och försökte fixa det.

Det var så mycket kalabalik på bloggen under hela dagen så jag ber om ursäkt för detta. 
Nu är allt på sin plats och funkar som det ska...äntligen! 

Vad tycker ni om bloggens nya utseende?