tisdag, augusti 29, 2017

För kallt, för varmt, för vått?

Nu sitter jag och funderar på höstkläder till Loppan. Det är ju dags att uppdatera hennes garderob! 

Nu går hon i skolan och de är ute alla raster oavsett väder. Det är extra viktigt för mig att Loppan har plagg med hög funktionsförmåga samtidigt att de ska vara sköna att leka i. Dessutom måste de vara också snygga enligt Loppan själv.

Förra året hittade jag en fantastisk webbshop Engelbert Strauss där jag köpte funktionskläder både till mig och Loppan och vi var otroligt nöjda!

Förutom fina varma kläder, har de också arbetskläder till olika yrke såsom servitris, byggare mm. Har du kanske en mini-renovering på gång? Där hittar du dessutom lite verktyg och tillbehör!


Uppdatering !!! 

Min äldsta dotter kom nyss förbi och tittade på Engelbert Strauss med mig. Hon var ganska förvånad vilka kläder de har! Hon börjar snart jobba som servitris och hittade arbetskläder som hon beställde på en gång haha.

Vad tycker ni om denna webbshop?

Personligen är det inte min vardagliga stil alls, kanske ibland när man går ut på långa, kalla kvällspromenader med min sambo. Men mina döttrar var helt förtjusta i dem :) 

Hoppas ni ska ha en bra dag ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar