Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

För kallt, för varmt, för vått?

Nu sitter jag och funderar på höstkläder till Loppan. Det är ju dags att uppdatera hennes garderob! 

Nu går hon i skolan och de är ute alla raster oavsett väder. Det är extra viktigt för mig att Loppan har plagg med hög funktionsförmåga samtidigt att de ska vara sköna att leka i. Dessutom måste de vara också snygga enligt Loppan själv.

Förra året hittade jag en fantastisk webbshop Engelbert Strauss där jag köpte funktionskläder både till mig och Loppan och vi var otroligt nöjda!

Förutom fina varma kläder, har de också arbetskläder till olika yrke såsom servitris, byggare mm. Har du kanske en mini-renovering på gång? Där hittar du dessutom lite verktyg och tillbehör!


Uppdatering !!! 

Min äldsta dotter kom nyss förbi och tittade på Engelbert Strauss med mig. Hon var ganska förvånad vilka kläder de har! Hon börjar snart jobba som servitris och hittade arbetskläder som hon beställde på en gång haha.

Vad tycker ni om denna webbshop?

Personligen är det inte min vardagliga stil alls, kanske ibland när man går ut på långa, kalla kvällspromenader med min sambo. Men mina döttrar var helt förtjusta i dem :) 

Hoppas ni ska ha en bra dag ❤