lördag, augusti 12, 2017

Äntligen helg

Åhhh... Nu är det äntligen lördag. Har en lång jobblista kvar men sen kan man bara njuta av helg.

Det var en intensiv vecka. Mycket jobb, samarbete, business möte, ordrar osv.
Men trots det hittade jag också tid för mig själv och för min sambo. 

Loppan kom från Finland i måndags men är fortfarande hos sin farmor och far. Jobbigt...men jag hoppas att hon kommer hem imorgon. 

I onsdags hade jag tid hos min nagelmästare Magda. Visst är hon bäst?! Jag är alltid lika nöjd!!! Under en kort tid fick hon såå många kunder att det är ganska svårt att få en tid hos henne. Även jag måste vänta ibland 3-4 veckor! Massa kunder från Stockholm kommer ner till Nynäshamn att fixa sina naglar just hos Magda! Hon är världsmästare! HÄR är hennes instagram.

Hela vecka, efter jobbet, åkte jag och Enrique ner till hamnen för att äta middag, ta en promenad och dricka kaffe i solen. Mysiga gemensamma stunder!

Idag blir det lite jobb och sen....vet inte...vi har inga planer för kvällen. Men det kommer....spontant som vanligt:)

Ha en fin lördag❤
2 kommentarer: