Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Äntligen helg

Åhhh... Nu är det äntligen lördag. Har en lång jobblista kvar men sen kan man bara njuta av helg.

Det var en intensiv vecka. Mycket jobb, samarbete, business möte, ordrar osv.
Men trots det hittade jag också tid för mig själv och för min sambo. 

Loppan kom från Finland i måndags men är fortfarande hos sin farmor och far. Jobbigt...men jag hoppas att hon kommer hem imorgon. 

I onsdags hade jag tid hos min nagelmästare Magda. Visst är hon bäst?! Jag är alltid lika nöjd!!! Under en kort tid fick hon såå många kunder att det är ganska svårt att få en tid hos henne. Även jag måste vänta ibland 3-4 veckor! Massa kunder från Stockholm kommer ner till Nynäshamn att fixa sina naglar just hos Magda! Hon är världsmästare! HÄR är hennes instagram.

Hela vecka, efter jobbet, åkte jag och Enrique ner till hamnen för att äta middag, ta en promenad och dricka kaffe i solen. Mysiga gemensamma stunder!

Idag blir det lite jobb och sen....vet inte...vi har inga planer för kvällen. Men det kommer....spontant som vanligt:)

Ha en fin lördag❤
Kommentarer

Skicka en kommentar