onsdag, juli 05, 2017

Ursäkta, var är stranden?

Tjohooo!!! I måndags hämtade jag mina två döttrar från Skavsta! Loppan är ÄNTLIGEN hemma! Hon var i Polen hos mina föräldrar nästan en månad! Gud, vad jag saknade henne! Kinga åkte till Polen i fredags att hämta sin lilla syster ... sötisen ❤

Vilken tur att iaf Loppan hade en månad semester hos mormor hahaha.
Vi då??? Tror inte att vi ska sola på en soliga paradisen någonstans i Spanien, Grekland eller Mallorca. Det blir inga fina, romantiska strandpromenad i Jamaica heller.....
Enrique har fullt upp på jobbet (som vanligt!) och jag har också mycket att göra i min butik så det blir troligen ingen semester (precis som förra året). Meeeen jag kommer absolut att hitta tid för lilla Loppan att ha roligt...äta glass...gå till stranden (vi måste nöja oss med Nickstabadet)...eller leka i pollen. 

Jaaa, a propos pollen...Igår var vi på Rusta och tittade på pooler. Rusta kör just nu en stor rea (iaf Rusta i Länna) så jag funderar på att köpa en pool så att vi kan ha en liten, egen strand på baksidan hahaha. Loppan kommer bli jätteglad ... jag med. 

Nu sitter jag vid dator och bläddrar lite igenom Esprit nyheter! Hittade där några stora, roliga sommarväskor. Hade svårt att bestämma mig vilken jag ska ha så klickade hem alla tre haha (se bilder). Jag ÄLSKAR väskor...alla typer! Köpte även några nya, fina mjuka Esprit strandlakan och....en ny klocka haha. Vi får se om jag hittar någonting mer haha.


Ha en trevlig kväll! ❤

Psst...jag kom med i nästa två Buzzadors kampanjer och väntar nu på mina två paket. Gud, vad spännande! Kommer berätta mer sen ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ