söndag, juli 23, 2017

PerfectCare Compact

- I samarbete med Buzzador & Philips -


Häromdagen fick jag igen paket från Buzzador!
Ni som började följa mig nyligen och inte vet det så jag är en Buzzador och det innebär att jag får hem produkter att testa och skriva omdömen om...antingen gratis eller till ett reducerat buzzador-pris.

Eftersom jag är ganska aktiv buzzador sedan 2013, fick jag äran (med bara 19 andra buzzadorer) att testa nu PerfectCare Compact ångstrykjärn :)

Ett kraftfullt och kompakt ångstrykjärn med ånggenerator där man kan stryka allt från siden till jeans utan att behöva justera temperaturen. Tack vare OptimalTEMP krävs inga justeringar eller inställningar när man använder strykjärnet. Man kan till och med lämna järnet med den varma sidan mot kläder eller strykbräda ... inga brännskador och inga blanka fläckar!
Jeans, sambons bomullsskjortor, mina fina tröjor och en fluffig ylletröja. Allt utan en trasa ovanpå! Allt perfekt strukna!  Helt fantastiskt!

Även om järnet ser ganska stor ut så är den lätt att flyta runt! Man l
åser strykjärnet till basstationen för enkel förflyttning.
Den stänger automatiskt av strykjärnet om det inte har använts på några minuter.
En 1,5 liter stor genomskinlig tanken ger 1,5 timmars kontinuerlig användning.

Äntligen är det kul att stryka kläder hahaha. Bästa järnet någonsin! :)


Vill ni också bli buzzador och testa olika produkter gratis? Värvar er gärna, skriv bara er mailadress till mig så fixar jag det! :)

Ha en fin söndag❤

                                PRESSUTSKICK, JAG HAR FÅTT DETTA                                    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ