onsdag, juli 26, 2017

Onsdag

Redan onsdag idag. Dagarna utan Loppan går bara fortare och fortare! I lördags gick Loppan till sin farmor och imorgon åker de till Finland. Är hon inte hemma då jobbar jag som en jäkla Duracellkanin och dagarna rinner då mellan mina fingrar. 

Idag ringde klockan vid 5:40 men det var sååå skönt att snooza lite (30 min!!) så sambon fick väcka mig innan han drog till väg haha. Nu ska jag läsa 48 mail jag fick igår kväll från bloggare som vill samarbeta med Le Boutique Sweden, kontrollera lager saldo och bokföra alla fakturor ..... uschhh!

Förresten, har ni sett mina fina posters som jag beställde hos Design by Valentin? Gå och titta på hans hemsida HÄR eller på hans Instagram - HÄR- för inspiration ;)

Ha en fin dag ❤

Utan smink! Haha

Min nya almanacka från personligalmanacka.se

"Chanel"- posters från Design by Valentin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ