onsdag, juli 19, 2017

Godmorgon eller godnatt?

Hallå på er godingar! Klockan är 8:40 och jag kom precis hem från SÖS. 
Åkte dit med Victor igår kväll (22:00)! Kort EKG-undersökning vid kl 1 och sen fick vi vänta till kl 5 på lite mer uppmärksamhet.

Han fick stanna på arytmi avdelning. De ska titta "närmare" på hans hjärta. Han svimmar ganska ofta och klagar ännu oftare på våldsam yrsel. Dessutom varje gång han svimmar skadar han sig själv....helt omedveten. Så nu fick han även gips...på höger hand under ytterligare tre till fyra veckor (hur fan ska han jobba nu!)


Jag har otroligt mycket jobb och några bloggsamarbete som inte kan vänta längre meen....
Vet inte riktigt om jag ska säga: "godmorgon fina dagen" eller "godnatt, sov gott". Är för trött att tänka! Så kanske det är bra idé att jag vilar lite nu, sen åker till min son... och jobbar på kvällen! 
Jaa, så nu säger jag: "godnatt" ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ