Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Get Personal


- Inlägget i samarbete med GetPersonal.se -


Har samma dilemma varje år! Nämligen....födelsedagspresent till min son! I början av september fyller han 19. Ja, det är om två månader men det är ganska svårt att köpa något till en kille. En bra present kräver eftertanke och planering, och samtidigt fingertoppskänsla för vad just den personen kan tänkas vilja ha. Har inget problem att köpa fina presenter till mina döttrar .... men söner och sambon ... yhhh .... alltid lika svårt. Man kan ju köpa presentkort så killarna köper precis vad de vill ha men det är ju tråkigt. 

Styvsonen har inget problem med att säga vad han vill få men sambon och Victor...yhhh...
de behöver aldrig något ... för de räcker det med puss och kram ...VAD!? 

Jag hittade en sida - Getpersonal.se - fullproppad med snygga smycken och andra produkter som man kan gravera något personligt på! Man kan ha namn på gravyrerna men det kan ju också vara ett fint citat eller speciella datum. Man får välja både textstorlek och typsnitt och man får alltid en förhandsvisning på hur den kommer se ut. De har fri frakt och snabb leverans. Om man beställer innan 15:00 på vardagar så skickas beställningen samma dag! 

Jack Daniels tändare och en av de här tre armbanden tänker jag beställa till min son. 
Frågan är - vilket av de hahaha. 

Ha en underbar dag❤


Kommentarer

Skicka en kommentar