lördag, juli 01, 2017

Buzz Buzz

- I samarbete med Buzzador -


Som ni redan vet så jag är en Buzzador och det innebär att jag då och då får hem produkter att testa! Nu har jag fått prova ProViva - Röd Grapefrukt Juice!

Trodde den skulle vara lite sur i smaken men det var den inte alls! Väldigt smakrik och söt för att vara grapefrukt. Är positivt överraskad! Den smakar inte bara gott utan innehåller också levande bakteriekultur.

Min favvo som frukostdryck. Testa själv! :)

Vill du också vara med, testa och marknadsföra nya produkter så maila mig. Jag skickar då värvningsmail till er. Ni får erbjudanden om olika kampanjer som ni själv får välja om ni vill delta i eller inte och jag får värvningspoäng :)

Ha en superfin lördag❤

                                PRESSUTSKICK, JAG HAR FÅTT DETTA                                    Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ