söndag, juli 09, 2017

10 tecken på att kärleken i ditt förhållande håller på att dö!

När två personer bestämmer sig för att spendera sina liv tillsammans måste de ha en delad syn på världen, ha liknande mål, dela sina liv och ha liknande värderingar. Vad händer om dessa saker börjar förändras?

Tecken på att ditt förhållande håller på att gå åt skogen:

1. Rumskompisar
Känns ni mer som rumskompisar än två personer som älskar varandra? Det är inte ett bra tecken. Din partner ska även vara din vän, men det krävs ett starkare band mellan er.

2. Noll komunikation
Kommunikation är nyckeln till en lyckad relation. Därför är det inte konstigt att ditt förhållande är i fara om ni har slutat kommunicera med varandra. Tystheten leder bara till en olöst konflikt och sprider bitterhet i relationen. Att kommunicera och vara tydlig är den enda hälsosamma vägen att gå. Sopar man saker under mattan kan det till slut bli svårt för er att städa upp all skit ni samlat på er.

3. Din partner prioriterar dig i andra hand
Den som inte prioriterar sin partner riskerar att förlora honom/henne. Par som inte fungerar ihop glider ofta isär på grund av att de förlorat koll på vad partner egentligen betyder för honom/henne.

4. Använder elaka ord som sårar
Att såra en person med elaka ord kan lämna djupa spår som är svåra att reparera. Det går nämligen inte att ta tillbaka det ni har sagt till varandra, och orden kan skapa problem i er ömsesidiga respekt. Dessutom finns en risk att det eskalerar och blir hårdare ord för varje bråk.

5. Känslomässig otrohet
Om du eller din partner anförtror er åt någon annan är ni ute på farlig mark. Att jobba sig igenom en sådan affär kan kräva professionell hjälp, så att ni får syn på de bakomliggande orsakerna till varför ni söker intimitet och tröst hos någon annan.

6. Intimitet är bara ett minne
Det är ofta rätt uppenbart när all fysisk och känslomässig intimitet har försvunnit från ett förhållande, och det kan vara ett tecken på att ni är illa ute. Ta dig tid att krama din partner när du annars inte brukar göra det.

7. Ni bråkar konstant
Kontant bråk är en av de åtta vanligaste orsakerna till skilsmässa. Om ni bråkar om samma saker hela tiden är det dags att reda ut bråket, en gång för alla. Oavsett om ni kommer överens, försök att sätta er in i den andras situation på ett bättre sätt. Man kommer långt med lite bekräftelse.

8. Ni hinner inte med varandra
Att sakna varandra kan vara bra för ett förhållande. Men om ni aldrig träffas kommer förmodligen en av er börja fundera över poängen med att vara ihop. Men se till att ta dig tid för din partner, även om det bara handlar om ett kort samtal eller videosamtal. Det kan vara nyckeln till att ni håller ihop.

9. Ni löser aldrig bråken
Du vill inte att samma bråk ska uppstå hela tiden, men lösningen är inte att sopa problemen under mattan. Ta itu med dem i stället, lär er att kommunicera effektivt och att kompromissa.

10. Relationen är inte jämlik
Känner du att du alltid kompromissar, medan din partner alltid gör som hen vill? Ojämlika relationer kan bygga upp frustration, vilket till slut kan få den ena att explodera. Uppoffringar och kompromisser måste vara balanserade, annars är det dags att föra en dialog kring det.


Man lever bara en gång. Se till att du befinner dig i ett förhållande som är fyllt av kärlek..slösa inte din tid!!!! Prata med varandra och försök hitta roten till problemet. Går det inte så kämpa inte emot längre än du borde.
Ibland är det helt enkelt bäst att gå vidare.

(msn.com)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ