onsdag, juni 28, 2017

Skönhetsvecka - Hejdå äckliga fett!

- I samarbete med iLipo Stockholm -


Godmorgon finaste! Hoppas ni sovit gott och har en underbar dag framför er! 

Nu ska jag alldeles strax dra till stan till finaste Olivia på iLipo Stockholm att få bort lite fett!.... Jaa, finaste ni, det har jag! Slutar man träna då kommer skiten haha. 

Mage, kärlekshandtag och höfter! Var redan på 6 behandlingar och idag blir det sista två för min mage. Sen börjar vi med kärlekshandtag, höfter...och träning! Bilderna "före och efter" får ni se efter hela behandlingen. 


Vad är iLipo? (text är lånad från www.ilipo.nu )


i-Lipo™ är en ny och revolutionerande lågeffektlaser för fettreducering och kroppsskulptering. i-Lipo™ lipolaser tömmer effektivt fettcellerna på det lagrade innehållet, på ett för kroppen fullt naturligt sätt. Detta kallas för laserlipolys och använder kroppens naturliga frigörande process av fettcellens lagrade innehåll.

(...)

Behandlingen med i-Lipo™ är bekväm, avslappnande och fullkomligt smärtfri. Till skillnad från traditionell fettsugning, så utförs i-Lipo™ behandlingen endast utvärtes, vilket inte kräver någon läkningstid. Med i-Lipo™ lipolaser är du garanterad hög säkerhet utan några biverkningar. Resultaten syns dessutom direkt efter första behandlingen!

(...)

i-Lipo™ bryter i genomsnitt ner och frigör mellan 300-400 kalorier fett per 20 minuters punktbehandling över specifikt valt problemområde på kroppen. Den normala effektiva behandlingstiden vid varje enskilt tillfälle är ca 8-35 minuter.

(...)
För att förbättra resultatet så rekommenderar vi ALLA våra kunder att träna inom 12 timmar efter behandling. Kombination av iLipo med träning ser till att du får den kroppen du alltid drömt om.


På Olivias hemsida - HÄR - hittar ni mycket mer info om i-Lipo och andra skönhetsbehandlingar hos Olivia samt prislista och tidsbokning.

Har ni testat i-Lipo någon gång? Inte?! Om ni har lite fett här och där då rekommenderar jag att ni testar fettreducering med i-Lipo innan ni väljer någonting annat! Ni kommer inte att bli besvikna! Jag lovar!

Psst... Mitt tips: Köp första behandling hos Olivia på Let's Deal! 

Nu ska jag dra! Ha en superfin dag! ❤(lånad från www.ilipo.nu)

Olivia 
(lånad från www.ilipo.nu)

 (lånad från www.ilipo.nu)                           I SAMARBETE MED i-LIPO STOCKHOLM                        
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ