torsdag, juni 22, 2017

Magic Tip Extensions

- I samarbete med PozeHair -

Ni som följer min blogg vet redan att jag var nästan beroende av hårförlängning med microring. Inte bara att ha fint långt hår utan också att få lite mer volym.

I oktober förra året var jag i Polen och klippte mig ganska kort. Nu börjar håret att växa igen men är fortfarande för korta att fixa något annat än bara en låg (och väldig kort) hästsvans. Jag är väldigt trött på det och börjar tänka igen på förlängning. Det skulle vara skönt att ha långt hår igen....


Poze Magic Tip Extensions - Revolutionerande Hårförlängning 

Pozehair har produkter med utvecklad och modern teknik som gör att man får en bekväm hårförlängning som är skonsam och hållbar. Det krävs ingen värme, inga kemikalier, är lätt att återanvända med naturligt resultat. Magic Tip fäster man slinga för slinga med Magic Rings eller med klassiska micro ringar.

Varje paket hos Pozehair innehåller 20 slingor. Man behöver ca 40-60 slingor för en hårförtjockning. 
För en hårförlängning behöver man ca 75-150 slingor beroende på hur tjockt håret är. Jag brukade använda ca 110 - 120 slingor (100% naturligt remy löshår) och var alltid nöjd med resultaten. Eftersom det är äkta löshår så man kan styla håret precis som man önskar. Det har aldrig varit så enkelt att få långt och fylligt hår!

 Nu när man köper 6 paket slingor hos Pozehair betalar man bara för 5 så kika in i deras butik (HÄR) och passa på att beställa hårförlängning redan idag! 

Psst....De har även billiga smink!!❤

 (Pic by pozehair.se )
                           I SAMARBETE MED POZEHAIR                     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ