onsdag, maj 10, 2017

Selfie, selfie, selfie

Hej söta ni :) Hoppas ni har haft en bra dag!  

Som ni redan vet så jobbar jag väldigt mycket med Le Boutique (annonslänkoch därför det är svårt att hitta tid att uppdatera er varje dag! Hoppas ni förstår det. 
Mycket samarbete, nya produkter varje dag och nu letar jag även efter lager för att mitt kök ser redan ut som kontor, hallen där nere och min garderob som lager och det börjar bli lite trångt med massa kartonger överallt hahaha. 

Grafik på hemsidan, nya produkter, SEO, instagram och facebook, massa mail från andra företag och bloggare som vill samarbeta plus beställningar....yhh..... det börjar bli faktiskt lite för mycket...även för mig hhaha. Jag måste erkänna att.....JAG BEHÖVER HJÄÄÄLP!!!! 

På bilder nedan ser det ut som att jag gjorde ingenting idag förutom selfie men men.....hihi: 

 • 23:00 -04:35  - "lite" jobb med Google Analytics och optimering av sidan...det tar faktiskt mycket tid. Den tiden skulle jag helst använda till att ordna nya produkter på sidan så om någon av er proffs på SEO och vill hjälpa då är jag intresserad! 
 • 04:35 - 05:35 - sovdags
 • 05:35 - kaffe med älskling
 • 06:00-07:00 - mailhantering....iaf 40% av alla hahaha
 • 07:00-07:45 - kaffedags och färgning av mitt hår
 • 07:50-10:00 - beställningar och fakturahantering
 • 10:00-11:00 - kaffe, frukost, samtal med en ny leverantör (tackade nej ) och selfiedags
 • 11:15 - sjukgymnasten.... efter 20 min i väntrummet kom jag på att jag har tid imorgon och inte idag...upps. Hhaha
 • 12:00 -  mötte med tryckeriägare
 • 13:30 - 14:30 - Mullers Konditori ....en (eller det var kanske tre?) kopp kaffe med min fina Kamila...ÄNTLIGEN !!!
 • 14:45- 18:30 - hemma! kaffe och..... lite jobb hahahah

Fin dag! Verkligen! Och det roligaste är att jag INTE är trött trots kl är redan 22:30!
Igår var jag hos en ny doktor (ni vet med ryggen) och fick kortisontabletter... jag är pigg efter den där skiten...pigg som fan alltså! Hahahah 


Jaaa, hur som helst....nu kommer en riktig bildbomb ;)
Förresten, öppnade snapchat IGEN....efter flera månader och....booom....kunde inte låta bli hahaha

Sov gott alla underbara ❤ Puss och kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ