fredag, maj 26, 2017

gloMinerals Skönhet

- Sponsrat inlägg -

Men godmorgon! Sovit gott? Dags att köra igång med dagen! Kaffe-check, frukost-check, smink-check! 

Förresten! Angående smink! Jag har hört mycket gott om gloMinerals på sistone och blivit ganska nyfiken...speciellt på gloMinerals Luxe Foundation. Har hört att den innehåller diamantpulvret så när ljus passerar genom pulvret reflekteras och sprids det...man får en mjukare look med minskade rynkor och en mer strålande hy. Gud, jag måste absolut ha den! Hahah. 

Hittade på nätet en webbutik som säljer gloMinerals mineralsmink - gloXpress Store - de har Sveriges största utbud av gloMinerals mineralmakeup och massa spännande erbjudanden så kika gärna in i butiken.

För är som inte vet än så har gloMinerals ett unikt sortiment av makeup (produkter till ansikte, läppar, kinder och ögon) utformat för dermatologer och deras patienter och är den första i sitt slag. Den är modern, rolig och full av mineraler. gloMinerals avancerade produkter kombinerar antioxidanter med ingredienser av farmaceutisk renhetsgrad (vitamin A, C, E och grönt te) och mineraler som är fulla av kraftiga och rika färgpigment. Resultatet är en kliniskt avancerad mineralmakeup som täcker, vårdar och skyddar huden.

gloMinerals produkter fungerar utmärkt även för er med akne, rosacea, hyperpigmenteringar eller åldrad hud. Alla produkter är antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper!

Medan jag skrev det här inlägget klickade jag hem min gloMinerals Luxe Foundation. Hoppas jag blir nöjd haha.

Nu drar jag till jobbet. Ha en perfekt gloDag mina fina❤
                           I SAMARBETE MED GLOXPRESS STORE                

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ