tisdag, maj 23, 2017

Få tillbaka pengar på det du köper!

I samarbete med Cashbackshopping.se -


Alla vet redan att jag ÄLSKAR att shoppa! Visst är det kul?! Och om man får lite pengar tillbaka för allt man köper då är det ännu roligare och man kan shoppa ännu meeeeer hahah.

Det finns en sida som gör att du får pengar för allt du köper. Man får en viss procent av köpesumman tillbaka genom att logga in via dem och klicka sig vidare till butiken man vill handla hos. Om man ändå handlar så varför handla utan att få återbäring när man kan få det?

Sidan som jag pratar om heter Cashbackshopping.se. 
Mycket enkel att använda (helt gratis!) och det går snabbt att registrera sig (Facebook eller Google). 
Det finns hur många webbutiker som helst att välja mellan....bl.a Bubbleroom, NA-KD, Lyko, Ellos...etc. 

Men en butik som jag dras till lite mer är NordicFeel självklart haha. Som ni vet så köper jag där min Victor&Rolf (ganska ofta) och nu när jag handlar hos NordicFeel genom Cashbackshopping.se får jag TILLBAKA 5 procent av det jag betalar för mina parfym. Hur smart är inte det här? 


Förresten, som medlem hos Cashbackshopping.se får man massa unika erbjudanden som t.ex en kylväska på köpet, när man handlar valfri parfym från Escada på NordicFeel. Så passa på, registrera er på Cashbackshopping och njut av shopping, återbäring och massa spännande erjudanden!

25 kr får man i registreringsbonus. Ni ser på bilden att jag har redan fått min bonus haha. Värvar man vänner då få man också 25kr för varje vän samtidigt som varje vän får 25 kr i välkomstbonus.
Man måste vara 18 år för att använda denna tjänst.

Det var mitt tips till er. Så nu kan ni börja SHOPPA och få tillbaka pengar!!! Men shoppa lugnt nu bara hahaha ;)


Ha en bra tisdag, fina ni ❤

                          I SAMARBETE MED CASHBACKSHOPPING.SE                     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ