fredag, maj 12, 2017

A - som Agnes

- I samarbete med LeBoutique.se -Godmorgon på er! Har lite bråttom idag så det blir bara ett litet snabbinlägg. 


Håller på och gör mig i ordning nu inför möte i Solna C. 
Som ni redan vet så letar jag efter en fin lagerlokal med kontor. Idag ska jag titta på en......butikslokal i Solna C! Jag är lite osäkert om jag vill etablera en fysisk butik just nu och just där men men..... Hade såna tankar, självklart, men webbshopen kräver mycket tid (och kärlek) och jag vet inte om jag orkar driva båda butiker. Vi får väl se.

Hur som helst, titta på bilder nedan .... Asså, hur snygga och "blink blink" är inte dessa godingar? Min favorit bokstav är.... A - som Agnes hahahah. Älskar!!! 

Ni kan också få ett sånt halsband med bokstav. Hur? Läs mer HÄR  
Bokstäver som finns kvar : A, D, G, H, I, K, L, N, R och S. 

Nu måste jag dra! Ha en fin fredag ❤
                          I SAMARBETE MED LEBOUTIQUE.SE                     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ