Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Shopping is cheaper than a psychiatrist!

Godmorgon alla fina! Allt bra med er? 

Förra veckan hade jag ett "intressant" samtal med min äldsta dotter. Hon ser ett stort problem, nämligen...mitt jobb!!! Så jag fick höra hennes smarta "föreläsning" - "skilja på jobb och fritid". Det känns ibland som att det är hon som är min mamma och inte tvärtom haha. 

Ja, jag jobbar mycket......MYYYCKET! Dagar, halva nätter och helger. Men det finns ju saker att göra när man har eget, bloggar och är konsulent och jag verkligen älskar det jag gör! Ibland är dygnet för kort att hinna med allt. Börjar jag att bli galen eller något i den stilen? Kanske borde hitta en bra psykiater haha men... Shopping is cheaper than a psychiatrist så idag blir det inget jobb och ingen psykiater heller! Idag är det SHOPPING TIME!!! 

Det var ganska länge sen jag handlade på Esprit. Igår när jag besökte deras webbshop blev jag positivt överraskad och klickade hem några favoriter. 
Det ekar tomt i min parfymhylla. Mina favvo "Flowerbomb" och "Forever Sexy" tog slut. Den första beställde jag nyss på Nordic Feel. Den andra kan man köpa på Victoria's Secret så nu gör jag mig i ordning, dricker mitt morgonkaffe och ska åka ner på stan!!! Mall Of Skandinavia....idag kommer jag! Åh vilken härlig terapi blir det! ;)

Ha en bra dag finaste, underbaraste, sötaste.....❤