Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Love Tag

- I samarbete med Jane Kønig -


Här om dagen hämtade jag ut ett efterlängtat paket ... ett vackert Love Tag armband från den danska smyckesdesignern Jane KønigHur underbara är inte deras smycken!?

 ”Love Tag” kollektion har en enkel men väldigt fin design. Man väljer själv vilka bokstäver man vill ha på sitt armband/halsband och det är så fint med ett smycke som gömmer en liten kärleksförklaring som kan vara både privat och hemlighetsfull. Bokstäverna kan ju symbolisera vad som helst...en unik förbindelse med en kär vän, ett barn, syskon, föräldrar eller en nära väninna.

Jag har en I LOVE YOU - armband i matt, förgyllt sterling silver och är jättenöjd med den. 

I❤U..... mitt armband påminner mig alltså om att ibland måste jag tänka också på mig själv ;)

Nu funderar jag på att köpa ett Love Tag - armband till min fina syster och ett till min älskade dotter.

Kika in på deras hemsida och se alla deras olika modeller. Jag tror att ni kommer att älska dom! :)

Kram alla fina❤                              I SAMARBETE MED JANE KØNIG