onsdag, april 05, 2017

GOTHENBURG SPRING BALL

Godmorgon mina fina❤ Hoppas ni sovit gott och får en fin onsdag! Min onsdag? Hmm...framför dator med mycket jobb....som vanligt hahaha. Men mina tankar är just nu någon annanstans....

.....snart ska vi på ett fantastiskt event där min fina syster är deltagare. Nämligen Gothenburg Spring Ball 2017!!!

Brukar ni titta på Let's Dance? Älskar ni att dansa eller titta på professionella dansare? Då kan ni inte missa det här!!!
Gothenburg Spring Ball är en annorlunda och spännande dans evenemang där både de som tävlar och publiken vill vara med år efter år! Jag är såå taggad!!!! Det kommer att bli en minnesvärd helg!

Om ni aldrig varit på sånt event så ni måste absolut komma och titta "live".  Det är ett speciellt och fantastiskt event. Jag lovar! Titta själv på video nedan...under bilder på Alicia och Tomas. Den första video är från "Gothenburg Spring Ball" hemsida och på den andra är min syster (jag är sååå stolt över henne!!!) hahaha. Hon är jäkla bra!!! 
Och jag får äntligen träffa henne. Åhh, vad glad jag blir!!!

Hoppas ni också är där! Biljetter är inte dyra alls och om ni bor i Göteborg så behöver ni inte betala för hotellet haha. HÄR kan ni boka biljetter till event.

Hör av er om ni kommer ... så vi kan ta där ett glas bubbel (eller två haha) tillsammans :)

Kram❤


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar