måndag, april 10, 2017

Bästa i Sverige

Hejsan allihopa! Hoppas ni har haft en bra helg. Det har vi haft iaf.

Som ni redan vet så vi har varit på en stor danstävling i Göteborg och hejat på min "lilla" syster. 

Fredags eftermiddag var vi redan i Göteborg och kom till hotellet. På kvällen träffade vi äntligen min syster och ett fantastiskt team från Polen! Otroligt trevliga människor!!! Även om vi var skittrötta efter resan så vi satt där i lobbybaren och pratade ett tag.

Lördags var låååång. Vi vaknade vid 7:00. Tävlingen började 9:00 (till 22:00)
Massa par från olika länder, fina klänningar, frisyr, smink, bra musik, en fantastisk publik...åhhh!
Barn, ungdomar, vuxna...de tävlade i olika kategorier. 
Alicja och Tomasz tävlade med 16 par så det var kvarts- och semifinal. De var absolut bästa ... och jag säger det inte bara därför att hon är min syster! De vunnit guld medalj och kristall trofé...de besegrade 16 par! Även publiken hejade på Alicja och Tomasz hahaha. Gud!! Vad otroligt stolt jag blev!!! 

Igår sa jag hejdå till min fina lilla syster. Hon fick massa kramar och jag grät som fan. Jag kommer att träffa henne igen om några månader...kanske på sommaren!

Den här helgen har varit fantastisk. En av de bästa!!!! Jag bjuder nu på en riktig stor bildbomb :)

Nu ska jag äntligen jobba. Under tre dagar inte ens öppnade min dator hahaha.

Ha en fin måndag :)

Puss & Kram ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar