tisdag, april 18, 2017

1 Mascara - 4 Looks!

- Sponsrat inlägg -

Hejsan allihopa! Hoppas ni har haft en bra påsk! Det har vi haft i alla fall :)

Innan påsk hämtade jag ut paket med nya Oriflames kataloger och blev väldigt nyfiken på deras senaste nyhet - The ONE Lash Transformer. Nu kan man välja just den effekt man önskar... med skräddarsydda borstar från The ONE Lash Transformer. Hur använder man dem då? Titta på video nedan! Om ni blir ni också nyfikna så ni hittar mascara och borstar HÄR.

Som ni redan vet så brukar jag gå och göra fransförlängning varje månad.
Innan min systers tävling i Göteborg hade jag tid för nya fransar men jag var tvungen att avboka den såå... just nu har jag bara mina egna...väldig korta fransar så nu ska jag testa The ONE Lash Transformer borstar. 


Pssst...Bläddra genom den nyaste onlinekatalogen (nedan). Om ni gör en beställning via min Oriflames webbutik HÄR - har ni alltid fri frakt. 
Om ni väljer att beställa via e-mail då måste ni betala frakt...självklart....MEN då får ni alltid en "liten" gåva från mig.

Vill ni börja jobba som Beauty Consultant i mitt fantastiska team då får ni egen och färdig webbutik och välkomstpaket (från Oriflame), massa rabatter, möjlighet att köpa skönhetsprodukter innan lansering .... och från mig får ni - välkomstpresent och månadspresenter. Ni kan registrera er HÄR, genom formulär nedan eller maila mig - agnes.winqvist@gmail.com - då fixar jag allt åt er.

Kram mina fina❤
 


ONLINEKATALOG!

BLI KONSULENT I ORIFLAME IDAG!


                           I SAMARBETE MED MIN ORIFLAME BEAUTY STORE                 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ