måndag, mars 20, 2017

Måndag Morgon

Hej allihopa! Hur gick det att vakna idag? Det är jobbigt att lämna den varma sängen men när man väl är uppe, är man glad att man inte låg kvar, eller hur? 

Det är måndag och en ny vecka som är galet fullbokad!!  Mycket jobb som väntar både med bloggen, Oriflame och butiken men lite skönhet är också inbokat ;)
Jag håller just nu på att dricka mitt (4:e) morgonkaffe och ska börja göra mig iordning för dagen. Och det viktigaste idag är att Loppan kommer hem....äntligen! Hon bor varannan vecka hos mig och varannan hos sin pappa. Jobbigt men men....

Nu ska jag dra ut! Ha en trevlig dag ❤ 

Förresten!!! Som ni redan vet så bloggen fyllde år vilket självklart firades...på bästa möjliga sätt - shopping haha...nya snygga push-up byxor (en storlek för stora men snygga ändå haha) och lite blink-blink grejer haha.
Kram finaste ni❤

2 kommentarer:

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ