måndag, mars 13, 2017

Få mer visningar på din blogg!

- Sponsrat inlägg -


Godmorgon! Hoppas att ni haft en underbar helg :) Min helg var toppen ... vid dator haha. Jag har hittat i förrgår en helt ny, fantastisk sida som jag vill tipsa er om! Nämligen PengarSurf.

Vad är det då? 
En ny sida för att få dagliga visningar till sin blogg
Man kan få visningar baserat på kön, åldersgrupp och även baserat på land om man vill det (sidan är för dem nordiska länderna).  Jag annonserar om både bloggen och butiken hos PengarSurf och på två dagar fick jag ganska många besökare på min butik och nya följare på bloggen. Jag tycker att det är bra (om inte bästa) sätt att få visningar och nya följare. Testa!

Medlemmar
Sidan har nu 160 medlemmar, man kan inte se hur många från varje land, men om man kollar på forumet så ser man att det är mest svenskar och danskar som har gjort lite inlägg där. Men även några norska finns även med. Om det finns medlemmar från Finland eller Island vet jag inte, eftersom inga inlägg finns från dem länderna.

Tjäna pengar?
Tydligen kan man tjäna pengar på sidan också, här finns surf sidor (verkar vara det mest vanliga), sen betalt för registrering (perfekt för medlemssidor m.m.), youtube video (betalt för att titta på youtube klipp) och sen skattkistan, där man ser på en sida och så finns det möjligheter att vinna små priser. Och sen nåt jackpotspel man kan vinna små priser på.


Sidan har många möjligheter till visningar av era bloggar, här finns, utöver dem saker som är nämnda ovan, även textlänkar och bannerannonsering. Man kan använda det man tjänar för att köpa visningar, eller så kan man ta ut det i pengar (på sidan används Euro som valuta). Sidan är helt ny så det finns inte så många medlemmar (160) men den växer fort. Snygg sida som även använder säkra transaktioner för att skydda annonsörer och surfare.


Ni hittar sidan HÄR


Ha en bra dag mina fina!                           I SAMARBETE MED PENGARSURF               


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ