onsdag, mars 08, 2017

Design By Valentin

Godmorgon fina ni! Idag mår jag skit dåligt och ligger fortfarande i sängen med värsta förkylning. Har mycket att göra...både LeBoutique och Oriflame kunder väntar på sina beställningar så jag hoppas att förkylning, trötthet o hosta försvinner snart!!!

Jag vill bara tipsa er lite snabbt om en sida - Design By Valentin som erbjuder ett stort urval av kvalitativ design. Personliga datumtavlor, doptavlor, bröllop, barntavlor, svartvitt, fotokonst, städer.
Mikael som driver företaget tar även emot specialbeställningar så om ni har en egen text eller något annat som ni vill ha på er personliga poster så det är bara att skriva till honom.
Jag ville ha någonting med Chanel - tema så han har designat en fin "Coco" poster. Nu vill ha mer "chanel" tavlor men det måste vänta tills jag mår bättre.

Nu ska jag vila lite. Ha en fin onsdag❤

Förresten, om någon frågar sååå....inlägget är inte sponsrat...jag fick betala för tavlan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ