onsdag, februari 01, 2017

Viktor & Rolf

Godmorgon finaste ni! Vaknade upp glad och ser positivt på den kommande dagen. Den tråkiga händelsen och negativa tankar lämnade jag bakom mig. Undersökte sambon ordentligt (haha) och han mår bra. Inga skador, smärta etc.

I lördags klickade jag hem Viktor & Rolf - Flowerbomb från nordicfeel.se och igår landade paketet i min brevlåda! Ibland måste man skämma bort sig själv! Eller hur?

En fruktig och blommig doft, med söta noter som passar såväl till vardags som fest. Ni hittar Viktor & Rolf Flowerbomb EdP hos Nordicfeel.se i flera olika volymer. Jag rekommenderar denna parfym varmt. Den doftar såå gott! Ljuvlig doft!

Ha en bra dag finaste ni!

                   INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS               


2 kommentarer:

  1. den luktar gott. bra att skämma bort sig själv lite ibland.
    ha en fin dag

    SvaraRadera
  2. Du gör rätt i med att skämma bort dig och den där parfymen blev jag nyfiken på :-D Kramis

    SvaraRadera

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ