torsdag, februari 09, 2017

En shopaholics bekännelser

- Sponsrat inlägg -


Jag älskar att handla online! Allt som möjligt! En ny väska, skor eller kläder gör mig bara extrem glad. Ser det ut som att jag är en riktig shopaholic? Eller bara en riktig kvinna? Haha. 

Hursomhelst, har ni, mina underbara läsare, varit inne på Nelly? De har såå mycket snygga kläder och grejer som helst. Dessutom är det aldrig fel att ha en bra rabatt. Då får man helt enkelt mer för pengarna, vilket jag tycker är bra. Eller vad tycker ni?

Så därför tänkte jag tipsa lite snabbt om en grym sida Rabble.se som har alltid sjukt mycket bra koder och kampanjer på massor av webbutiker. Just nu har de fantastiska erbjudanden hos Nelly. Bland annat har de just nu en kampanj där man kan handla alla kläder med upp till 80% rabatt. Är det inte fantastiskt? 
Snart är det ju dags att byta ut vinterkläder mot sommarkläder så passa på! Med så stor rabatt kan man köpa så mycket kläder som helst hahaha.

Jag älskar rabatter och om ni gör det med så kika in på Rabble.se. Ni kommer säkert hitta perfekta erbjudanden inte bara hos Nelly utan till massa andra favorit butiker.

Snart är det Alla Hjärtans Dag, där jag och sambon ska ha både romantisk och sportig upplevelse (så jag behöver två olika outfit hihi), sen i mars ska vi gå på Brasiliansk Karneval i Stockholm så jag har hittat hos Nelly fina kläder som kommer passa perfekt. Dessutom med Rabbles 80% rabattkod kan jag köpa mer än jag tänkte så det blir också några vårens och sommarfavoriter. Jag undrar om ni redan började byta ut vintergarderob, eller?
Förresten, vad tycker ni om nya mode trender? Flower-power, volanger, tyllkjolarna etc. som nu i 2017 är hetare än någonsin? Några blommor eller volang skadar aldrig men en riktigt flower-power...hmmm...det är ingenting för mig, tyvärr. 
Och tyllkjolar? Haha, söta...otroligt söta! De påminner mig så mycket om min barndom haha. Alla "trendy-girl" i skolan har burit sådana kjolar hahaha. 

Hursomhelst, här är mina absoluta favoriter på Nelly som jag ska klicka hem med Rabbles rabattkod. Mina favoriter är inte blommiga så är jag inte trendy då, eller? ;))

Ha en riktig blomstrande dag mina underbara ❤
                            I SAMARBETE MED RABBLE.SE                   
2 kommentarer:

 1. haha jag är också en riktig shopaholic så sambon blir tokig ibland på mig :P sååå sjukt fina outfit . önskar dej en fin kväll finaste agnes <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, killar förstår inte att vi behöver typ allt och förresten det är i största delen för deras skull hahaha :D
   Kram finaste <3 <3 <3

   Radera

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ