Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Chanel Leverans!

Godmorgon måndag! Nu sitter jag här med ett riktigt stort leende på läpparna vid mitt nya Chanel-bord! 

I fredags åkte vi till Västerås att titta på nya möbler till vardagsrummet. Vi hittade en fantastisk butik på nätet och egentligen kunde jag beställa möblerna på deras hemsida men vi bestämde oss (helt spontant) att vi åker dit. Det var faktiskt dagens bästa idé!!!

I butiken hade de mycket mer fina grejer än de hade på hemsidan så vi köpte mer än vi skulle haha. Nya soffor med soffbord, Hi-Fi tv-bänk och en lampa med BT och mp3 läsare (WTF?) till vardagsrummet. Till köket (helt oplanerat) hittade vi också en fin lampa och världens finaste bord med stolar. Men inte vilket bord som helst utan CHANEL BORD :) 

Igår kom vara nya möbler direkt till dörren! Gud, vad glada och nöjda vi är!!! 

Vardagsrummet visar jag sen, när allt är klart ;)

Nu ska jag till Magda - det är ju dags för nya naglar. Sen måste hitta nya gardiner till köket och en ny matta till vardagsrummet :)

Ha en superfin start på veckan! ❤