Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Blink Blink

Veckan från helvetet är äntligen slut! Nu kan det bara bli bättre! 
Nästa vecka ska jag börja leta efter en ny bil. Men denna gång blir det ingen sportbil (tror jag) men man vet aldrig, jag älskar köra sportbilar :)

I förrgår hade jag och Kinga en mysig "mamma-dotter" dag. Vi var på Beauty Clinic By Sisters vid Hornstull. Tänker också boka tid hos de. Ålder är ju bara en siffra och man behöver inte se äldre ut än man känner sig :)

Nu drar jag till sjukgymnasten....sen ska hämta sambon från jobbet hahhahah.

Förresten.....Vad tycks om mina nya sneakers?! 
En sportig men ändå "blink blink" look ;)