söndag, februari 12, 2017

Alla hjärtans dag-3 tips! HOT!!!

Bara två dagar till Alla Hjärtans Dag! Vad har ni för planer för denna dagen? Någonting spännande och extrem romantisk eller blir det (igen) restaurang och/eller bio? Tråkigt? 
Om ni har inga idéer då har jag tre heta originella förslag!

1. Bodystocking
Även de mest sexiga underkläder kan så småningom bli tråkiga för en kille. Killar är mer visuella än tjejer så helt enkelt behöver de (som syre) nya, spännande "bilder". Vi kan bemöta deras behov med bodystocking! Vet ni vad som ligger bakom detta? Inte? Då förklarar jag. Stygga, kroppsnära, sexiga latex kostymer, vanligtvis svarta. Din kille kommer att älska det, jag lovar!!! Satsa på sexiga, erotiska stretch kostymer !

2. Tjuvtittare
Vi älskar att titta på andra! Det är ingen hemlighet, vilket bevisas av populariteten av alla reality show. Så du kan ordna ett erotiskt spel. Bestäm med din partner att du kommer att vara ensam i rummet och föreställa dig att någon spelar in en porrfilm med dig. Din partner ska titta in genom fönstret (exempel).
Det kan vara väldigt hot för din kille att titta på dig när du leker med dig själv!

3. Spela in en video
Varför titta på porrfilmer om man kan spela in sin egen! Fixa sovrummet, sexiga prylar, underkläder, slå på musiken, ställa in kameran och ... kör! Glöm bort att kameran är där, och känn dig som en kändis i en porrfilm! Det utlöser säkert i er nya känslor och ett nytt sätt för ännu bättre och mer spännande sex! 
Sådana sex-video kan vara kul att titta på när ni vill värma upp atmosfären i sovrummet.


Sååå....ha en spännande Alla Hjärtans Dag som ni alltid kommer att minnas eller ..... gå på bio istället haha ;)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ