tisdag, januari 10, 2017

Varför älskar killar bitchiga tjejer?

Vad är det egentligen som är så attraktivt med bitchiga tjejer? Varför ju mer är de otrevliga mot killarna, desto ännu mer är killarna intresserad av de? 
Detta är en typ av psykologisk medvetenhet. Det som är svårt att få eller är förbjudet är ju mer spännande!


1. Hon är självständig

Hon har sina passioner, sina vänner och sin egen värld. Då behöver inte killen vara orolig att helt plötsligt kommer han att bli hennes hela värld. Det är skönt för killar att va ihop med nån som inte hänger i hasorna hela tiden.


2. Hon är en utmaning

Rutin är något som de flesta av oss inte accepterar, men den kommer tyvärr till många. Detta beror på lättja och brist på ambition. Bitchiga tjejer gillar inte när varje dag ser likadan ut, varje dejt sker på bio eller i en restaurang. De kan visa initiativ och ändra planer i sista minuten. Med en sådan tjej kan man inte ha tråkigt. För män är det en av de största lockbete!


3. Hon är sexig

Varför? Hmm....för att självständighet och oförutsägbarhet visar hon också i sovrummet. Hon kommer inte vänta tills hennes kille tar över initiativ. Killar älskar när tjejer börjar dominera i sängen.


OBS! Blanda inte bitchiga, självständiga tjejer med bitchiga manipulativa tjejer!!!


Bitchigt tips: 

Låt killen förstå att du har ett fantastiskt liv och att det inte är du som ska vara tacksam över att få nån uppmärksamhet över huvud taget. Det funkar lite som en magnet. Så
å, låt oss vara bitchiga...ibland haha :)

Ha en spännande dag mina underbara ❤

2 kommentarer:

  1. Ja, tänk att det faktiskt är så. och det stämmer på pricken det du skriver. Kram Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa, det är så. Har testat själv hihi ;)

      Radera

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ