onsdag, januari 25, 2017

Slow Sex

Hej på er mina fina❤

Igår på tjejfika pratade vi om....sexliv och en av tjejerna sa att hon inte njuter av sex. Varför? Hon erkände att under förspelet är de alldeles för snabba....båda två. 

Snabbare betyder inte bättre. Och absolut inte om det gäller SEX. Det är ju ingen bilracing! 
Om man vill verkligen njuta av sex måste man först och främst, ta det lugnt. 

Slow Sex ger bra vägledning hur man gör att njuta av sex.

1. Stimulera känsel

En av Slow Sex riktlinjer är att stimulera alla sinnena och framför allt känsel. Kroppen producerar då oxytocin (kärlekshormon) vilken gör att man känner sig lugn, harmonisk och relation med partner blir närmare. Man får inte begränsas till att smeka bara könsorganen! Detta är stor fel som gör många par. Ibland av tidsbrist, ibland av brist på fantasi. Fokusera på hela kroppen. Smekningar över halsen, bröstet och inre lår kan leda partner till större extas än man tror. Glöm inte kyssas.

2. Var medveten

För vissa är sex utlopp för stormiga känslor, för andra är det ett sätt att visa kärlek och respekt för sin partner, medan andra kommer att söka i sex sin säkerhet. Om man vill ha äkta njutning och glädje av sex måste man definierar sina förväntningar, dela sina tankar med sin partner och be honom/henne att fundera på samma frågan

3. Fokusera

Totalt fokus. Försök att bli av med alla tankar som kan störa dig. Fokusera på att njuta, ta din tid, titta på din kropp och din partners reaktioner. Titta på hennes/hans ansiktsuttryck, blick. Detta gör att du kommer veta vad som är skönt för henne/honom då kan du visa mer engagemang.

Hur är det med er? Slow eller fast? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ