onsdag, januari 18, 2017

Because Life's Too Short to Wear Ugly Clothes!

Är det redan onsdag kväll? Tänk vad tiden går fort!Guuud!

Jag sitter fortfarande framför datorn och jobbar med fakturor, beställningar, nya produkter etc.... Tänkte visa er några nyheter från min webshop (LeBoutique.se). Nu, när jag har mer tid så försöker jag fylla på med nyheter varje dag. 

Tycker ni också att "Life's Too Short to Wear Ugly Clothes"?  
Kom med tips, vad tycker ni är snyggt?


Psst....Skulle vara superkul om ni följer Le BoutiqueFacebook eller/och Instagram ;)
                             I SAMARBETE MED LEBOUTIQUE.SE                  

2 kommentarer:

 1. Hej! Jag vill bara tipsa dig om att jag just nu har en tävling i samarbete med Viphuset, som är en hemsida där du främst hittar heminredning, men även en del smycken och kläder. Det du kan vinna i tävlingen är en valfri vara ur deras sortiment till ett värde av max 600kr! :) Om du är intresserad kan du klicka på länken nedan för att vara med och tävla!
  https://martinaolsson.myshowroom.se/64984/tavling-vinn-en-valfri-vara-fran-viphuset/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul med en tävling! Jag är definitivt med! :D <3

   Radera

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ